Home
Over Ellipse
Portfolio
Contact

 

Over Ellipse

Ellipse Film & Media is een jong mediabedrijf dat zich vooral toelegd in diensten en audiovisuele producties die u kunnen helpen om uw bedrijf, film of productie op het internet vorm te geven. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een making-of van uw productie, setverslagen, reportages en dergelijke. Zo kunt u de middelen die het internet uw biedt benutten om te zorgen voor een positief signaal naar uw klanten, of als communicatiemiddel met het beoogde bioscooppubliek.

Een making-of is daarnaast ook aantrekkelijk voor promotie via de traditionele media. Visuele producties van Ellipse Film & Media zijn onder andere uitgezonden door RTL en De Wereld Draait Door. Met de extra media content die Ellipse Film & Media biedt kunt u uw publiek breed en op verschillende manieren bereiken en warm laten lopen voor uw productie.

Ellipse heeft met verschillende producties meegelopen op de set als maker van de making-of, zowel op kleine producties (commercials) als op grotere (speelfilm). Ellipse Film & Media kan leveren wat u wilt, of dat nu snelle sfeerimpressies op de set zijn, of diepgaande interviews met cast en crew.

Kortom: Ellipse Film en Media staat voor flexibele toepassingen van media voor de promotie van uw bedrijf of product in de vorm die u wilt.

Daarnaast kunt u Ellipse Film & Media ook vragen om registraties te maken van een event of voorstelling, zoals bijvoorbeeld workshops die u geeft waarmee u uzelf wilt profileren, of de registratie van een concert of theatervoorstelling. Ook op dit gebied heeft Ellipse ervaring en achtergrond.

Ge´nteresseerd? Stuur een bericht naar Steffen@ellipsefilm.nl of bel met 06-43733965 en hopelijk kunnen wij snel een afspraak maken!